Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )



> Правила раздела

Этот раздел предназначен для свободного общения между посетителями форума по деловым вопросам, не касающимся основной тематики форума.

ЗАПРЕЩЕНО:
1. Флудить и оффтопить.
2. Оставлять в разделе сообщения и файлы, содержащие оскорбительную, призывающую к насилию, разжигающую национальную рознь, и расовую вражду, а также любую другую информацию, которая противоречит морально-этическим нормам.
3. Использовать нецензурную лексику.

 
Reply to this topicStart new topic
> Системи автоматичного поливу в Україні.
Rexik
сообщение Apr 26 2024, 16:50
Сообщение #1





Группа: Новичок
Сообщений: 44
Регистрация: 24.11.2022
Из: Киев

Спасибо сказали: 0 раз(а)
Авто: Mazda 62
Имя: Rexik



Якість та надійність – ось два основні принципи, якими керується компанія Santeh Master у своїй роботі. Ми спеціалізуємося на продажу, встановленні та обслуговуванні насосного обладнання та систем автоматичного поливу. За більш ніж 12 років роботи на ринку ми заслужили довіру багатьох клієнтів завдяки своєму професіоналізму та високій якості послуг.

Однією з наших ключових компетенцій є продаж насосів для побутового та промислового використання. Ми пропонуємо широкий асортимент насосів від провідних світових виробників таких як Pedrollo, Speroni, Saer, Calpeda, Lowara. Завдяки нашому партнерству з цими компаніями, ми можемо запропонувати вам насосне обладнання, яке відрізняється високою якістю, надійністю та ефективністю.

Крім того, ми також пропонуємо системи автоматичного поливу від провідних виробників, таких як Hunter, RainBird, Irritec, Sime. Наша компанія має багатий досвід в установці систем автополиву, і ми готові забезпечити ваш сад чи город надійною системою поливу, яка буде працювати ефективно та заощаджувати воду.
Для забезпечення більш ефективної роботи насосного обладнання ми також пропонуємо частотні перетворювачі від компаній Italtecnica та Coelbo. Ці пристрої дозволяють регулювати швидкість обертання насосів, що сприяє зниженню енергоспоживання та збільшенню терміну служби обладнання.

Важливим аспектом нашої роботи є система очищення води. Ми пропонуємо системи очищення води від компаній Ecosoft та BWT, які дозволяють отримати чисту та безпечну воду для різноманітних побутових та промислових потреб.

Однак наші послуги не обмежуються лише продажем та встановленням обладнання. Ми також надаємо послуги з діагностики та ремонту насосного обладнання. Наша команда досвідчених фахівців готова допомогти вам у разі виникнення несправностей чи поломок. Зверніть увагу, що в ремонт приймаються лише насоси італійських виробників Pedrollo, Speroni, Calpeda, Saer та Zenit, а також Grundfos (Данія). Ми гарантуємо швидке та якісне виконання всіх робіт з ремонту та обслуговування насосів.

Наш досвід та професіоналізм підтверджуються тисячами успішно виконаних проектів із встановлення систем автоматичного поливу. Ми працювали на різних об'єктах і можемо гарантувати якісний монтаж систем автополиву будь-якої складності. Ми гарантуємо, що наша робота буде виконана швидко, якісно та прослужить вам довгі роки. Зокрема, у нас є форсунка ротатор Hunter MP Rotator 100090 (90°-210°) ]]>https://santehmaster.ua/forsunka-hunter-mp-...100090-210.html]]>

Якщо ви шукаєте надійного партнера в галузі насосного обладнання та систем автоматичного поливу, зверніться до компанії Santeh Master. Ми готові запропонувати вам широкий асортимент якісних товарів та послуг, які зроблять ваше життя комфортним та затишним.
Go to the top of the page
Вставить ник Rexik в ответ
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 чел. читают эту тему (гостей: 1, скрытых пользователей: 0)
Пользователей: 0

 




RSS Текстовая версия Сейчас: 7th May 2024 - 14:15